Esittely

Karoliina Karkulahti

27 vuotta
Agilityharrastaja
Sairaanhoitaja
Valokuvaaja
Kotka


Kasvatan pienimuotoisesti shetlanninlammaskoiria Kotkassa. Asun avopuolisoni Eetun kanssa rintamamiestalossa.  Perheeseemme kuuluu meidän lisäksi 3 shelttityttöä Dina, Kira ja Pipa. Välillä meillä on myös vierailevia tähtejä kylässä esim ystäväni corgi pojat.
Ammatiltani olen sairaanhoitaja ja työskentelen terveysasemalla. Teen myös sivutoimisena silloin tällöin koiravalokuvaus keikkoja. Harrastan tavoitteellisesti agilityä mm. olimme Dinan kanssa Topteamissa mukana v. 2019.  Rakastan pitkiä metsälenkkejä ja nautin koirieni kanssa monipuolisesta puuhastelusta.

Lapsesta asti olen ollut erittäin eläinrakas, elämääni ovat kuuluneet hevoset, erilaiset jyrsijät, kissa ja koirat. Ensikosketuksen koiramaailmaan sain v. 2006 kun lapsuudenkotiini muutti veljekset Eetu ja Vikke, jotka olivat kääpiöpinserin/chihuahuan/ whippetin sekoituksia. 

v. 2014 valmistuin sairaanhoitajaksi ja aloin varovasti ja harkiten katsomaan erilaisia koirarotuja, koska kaipasin karvaista ystävää vierelleni. Shetlanninlammaskoira kaikista rotu vaihtoehdoista sykäytti kovasti rotukuvauksen, koon ja terveyden puolesta. Rotukuvauksessa shelttiä pidetään helppona ensimmäisenä rotuna, miellyttämisenhaluisena, seurallisena, aktiivisena ja nopeana oppijana. Katselin facebookissa shelttipalstaa, perehdyin rotuun enemmän ja ihmisten kokemuksiin rodusta. Tämän jälkeen olin aivan varma, että sheltti olisi mun rotu. Sitten aloin etsimään kasvattajia... Ja siitä se sitten lähti. Elokuussa mulle tuli ensimmäinen oma sheltti; Dina. 
Dinan kaverina asui samassa taloudessa 50kg lempeä Saksanpaimenkoira Väinö v. 2014-2017

Dinan jälkeen hurahdin sheltteihin todenteolla. v. 2017 meille muutti Dinan puolisisko Kira, joka oli Käpylaakson kennelin sijoituskoira. 9/2019 Kira siirtyi omistukseeni tehtyään Käpylaakson kenneliin pennut. Kiran pentue syntyi ja kasvoi kotonani.  Kiran pennuista Pipa jäi meille asumaan. Pipa oli myös Käpylaakson kennelin sijoituskoira, mutta siirtyi omistuksiini 4/2020 peitsihampaan takia. Sadun ansiosta sain kipinän shelttien kasvattamiseen, kun olen saanut sivussa seurata ketynä mitä kasvattaminen on. Shelttien myötä olen erittäin kiinnostunut koirien kouluttamisesta, agilitystä, ruokinnasta, huolenpidosta, terveydestä ja jalostuksesta. 17.3.2019 menin kasvattajan peruskurssille ja 4.9.2019 minulle myönnettiin kennelnimi Kidirian.


 
 


Kuvat eivät ole virtuaalikenneleiden käytössä!
Copyright © Karoliina Karkulahti

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now